Gokken op voetbal: de double chance weddenschap

Gokken op voetbal: de double chance weddenschap

innen het aanbod van weddenschappen bij gokken op voetbal zijn een aantal klassiekers te vinden. Een daarvan is de ‘double chance’ weddenschap. Een eenvoudige, maar leuke weddenschap om aan te gaan. Bij double chance zet je niet in op één team, maar op twee mogelijke uitkomsten. De meeste mensen kiezen voor Team A of X, dan wel Team B of X, maar wist je dat het ook mogelijk is om geld in te zetten op Team A of Team B in een combinatie? Hierbij ga je er dus vanuit dat één van beide teams sowieso wint. Wat maakt double chance zo aantrekkelijk?

Een defensieve inzet bij gokken op voetbal

Voor veel spelers is ‘double chance’ een ietwat laffe inzet, te vergelijken met het kiezen van 2 van 3 dozijnen bij roulette. Je weet bijna zeker dat je gaat winnen, en neemt genoegen met een kleinere uitbetaling. Tegelijk durf je geen keuze te maken voor één vaste uitkomst. Dit betekent dat double chance een defensieve keuze is, maar wel één die vaak werkt, zeker in combinatie met andere weddenschappen. Het is namelijk ook mogelijk om deze weddenschap te gebruiken in een combo met andere weddenschappen, waardoor je gezamenlijk een aantrekkelijke quotering krijgt. En je hebt een zekerheid meegenomen in je coupon.

Ook blij met een gelijkspel

De Double Chance weddenschap voorkomt onnodig vaak een teleurstelling. Veel wedstrijden zonder een echte favoriet eindigen namelijk in een gelijkspel, en daar had je vaak geen rekening mee gehouden. De quotering van double chance is het enige nadeel; deze ligt lager dan bij een losse inzet op Team A, X of Team B. Kies je voor double chance, dan raden we je voor de hoogte van de quotering aan om deze inzet te combineren met een weddenschap op een andere wedstrijd. Dubbele kansen om er met de winst vandoor te gaan.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*