Belangrijke veranderingen in FIFA19 welke nodig zijn volgens de spelers

FIFA19

Het is nog niet officieel, maar dit jaar kun je FIFA 19 kopen in de winkels. Het is nog even spannend, wanneer dit gaat gebeuren. Het is eigenlijk een zeer slecht bewaard geheim, dat het in september gebeurt. Gaat men echter dit jaar met deze traditie breken? Of houd men vast aan deze datum? Het is voor de ware fans spannend en nog even afwachten. We hopen uiteraard allemaal, dat het nog deze maand op de markt komt.

De verwachte veranderingen in FIFA2019

Eigenlijk ieder jaar krijgt de carrièremodus een make-over. Veel fans zouden een uitgebreidere management opties waarderen. Zo zou men speciale coaches en fysiotherapeuten moeten kunnen inhuren om het verschil te maken bij de fitness, blessuregevoeligheid en ontwikkeling van de spelers. Ook het wisselen van managers gedurende het seizoen zou bijdragen aan een meer realistischer beeld van hoe het in het echt gaat. De meeste managers wisselen niet in de zomer, maar gedurende het seizoen. Ook een rol binnen de persconferenties met interviews in de voorbesprekingen en nabesprekingen van een wedstrijden zouden de rol van de manager nog echter maken.

Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken!

We weten zeker, dat je ook van de nieuwe variant van het voetbalspel van de wereld zult genieten. Hoewel er altijd commentaren zullen zijn, tips voor verbeteringen en andere zaken zal EA Sports altijd met verbazingwekkende verbeteringen komen. Ook dit jaar weten we nu al, dat je FIFA19 gewoon moet kopen. Het is een spel waar je vele uren, dagen, weken en maanden van zult genieten. Het zal wederom smullen zijn. Wij hopen, dat ze het spel nog deze maand op de markt brengen. Het zou een keer wat anders zijn, dan de release in september te doen. Of ze deze datum ook prikken is nog maar de vraag.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*